bitchibella.blogg.se

Välkommen till min blogg! Här kommer jag att skriva om sånt som intresserar mig: livet, foto, vänner, familj, sömnad, skriva bok, mode, hälsa, lite dagbok och annat.

Sjuk igen?? Va fan

Publicerad 2012-11-30 09:35:42 i Dagbok,

Huvudvärk satan i två dagar nu och idag ont i halsen och snorig. Vad är det frågan om? Var sjuk förra veckan :O Jag har slutat röka och varit duktig med vitaminer, antioxidanter, allt jag äter (nästan i alla fall) så herr bacill inte ska kunna anfalla... :(

Jag ska ju jobba dubbelt i helgen så detta har vi inte tid med.

Jaha ja, nu så planerar jag och fokuserar

Publicerad 2012-11-27 11:11:04 i Dagbok, Hälsa,

På att må bra, ha god hälsa, komma igång och träna, bli värkfri! Och, sedemera förminska mina tunga bröst.. Dom gör att jag har svårt att andas, dom trycker in min bröstkorg och jag är inte förtjust i att ha så stora.. Blickarna, kommentarerna, det börjar bli förbannat tradigt efter alla år. Bikini i badhuset?? Jo ja tackar ja..
 
 
Sen så är det obehagligt, jag jobbar på ett ställe där det finns många människor av sorter och framför allt MÄN. Detta stirrande och pratande.. Jag jobbar i butik hela dagarna och måste tänka på att jag behöver bh:ar som förminskar för att inte dra till mig onödiga blickar och kommentarer, det passar sig inte. Många tror att det är "WOW" hela dagarna med jätteboops. Men det är det inte. Jag har märken i revbenen efter bh:ar som gräver sig in pga tyngden och trycket som blir. 
 
Jag väger (tror jag) runt 80-85 kg och har stl: 80 H i bh och målet är en vikt på 65-70 kg (får ingen operation annars) och 75 D (max). 
 
Här är en tjej som gjort det: http://pyret66.blogg.se/category/brostforminskning.html riktigt bra blogg. 

Denna dag...

Publicerad 2012-11-25 23:36:06 i Dagbok,

Började med att lillebror vidarebefordrade idel sms från vår mor. Jag vill då inte se dom egentligen, har nämnt det men det har han nog glömt. Idag har det varit jobbigt. Har verkligen känt att jag inte orkar mer. Jag skulle så gärna radera ut henne, adoptera bort föräldrarskapet. Bort! Man kan adoptera bort barn, varför inte föräldrar??

Hon ÄCKLAR mig. Bara att höra hennes röst gör att min ryggrad vrider sig. Hela hennes uppenbarelse gör mig illamående och jag får rysningar. Hon födde mig, det är min mor. Hon är HEMSK.

Alla säger "lägg energi på dig själv" "tänk inte på henne" och så vidare. Vet ni vad? Det är inte så lätt. Hon är min mor!
Tänk er själva in i det för en stund. Det här är en människa som förstört min barndom, mina bröders liv, låtit mig se och höra saker som ett barn inte ska se eller höra (inte ens vuxna), misshandlat mig brutalt, psykat mig med att låtsas att jag inte finns, anmält mig till polisen under många år för alla möjliga brott, ringt och talat om att min lillebror är död (det var han inte men det tog 24 timmar innan jag fick svaret!), som gav mig sömntabletter och vin så jag skulle bli lugn, gömma mig (och min lillebror) på tåget och stjäla med oss saker, senast för två år sedan hotat att ha ihjäl mig. Allt detta och mycket mycket mer under trettio år och hon har inte slutat än. Fundera på det en stund..

Jag vill flytta så förbannat långt bort så ni anar inte. Men mitt barn bor här och så länge han gör det, så gör jag det.

Så när jag ibland säger att jag inte orkar mer, då menar jag det.

God natt

Dagens horoskop

Publicerad 2012-11-25 18:52:11 i Dagbok, Horoskop,


 
Camila darling, you can leave good tread marks today where you communicate with others to remember that you were there. You have the ability to sense where you are needed so that you can share that nurturing side within you, you possess the recipe to see right through someone and it's this that can make you real happy. Follow your urge for something different, it can lead you onto interesting paths.

God morgon

Publicerad 2012-11-24 08:13:22 i Dagbok,

Sovit hyfsat efter liv inatt. Denna gång min lillebror som ständigt går som en elefant... Vid två på natten. Ja det är lyhört här och ja jag är krävande. Jag älskar tystnad och är förmodligen rätt ensam om det.

Jag hör hemma ute i skogen. Så är det bara. Avskyr stadsljud, grannar som hörs, allt som hörs, till och med katten (nu har jag en ganska tyst katt, vi är som gjorda för varandra) och skulle någon snarka bredvid så skulle vi sova i skilda rum. Förmodligen skilda våningar...

Diskussion på Debatt om "våld mot kvinnor"

Publicerad 2012-11-23 21:52:41 i Dagbok,

Alltid lika intressant ämne för mig. De enda vettiga var Gudrun Schyman och ett par till, som fattade hur illa ställt det är när kvinnojourerna får säga ifrån till utsatta kvinnor. För att de inte har plats. Skandal. Då är det läge att förstå att det verkligen BEHÖVS mer resurser! Hur svårt kan det vara?? Ge mig pengarna så driver jag hemmet. Punkt. Det skulle jag gärna göra. 
 
"Sju av tio misshandlade kvinnor nekas skydd"
http://feministisktinitiativ.se/artiklar.php?show=1139
 
Ni kanske inte vet det, men när man mitt i natten, tillsammans med sin mor och lillebror, inte har någonstans att ta vägen....då är kvinnojouren det enda som finns. Jag tackar Gud för att det fanns för oss just den dagen. Vi blev mottagna av en trind kvinna, glad och lugn, som visade in oss i rummet. Rummet var möblerat knapphändigt, fula gardiner och möbler, ett par skruttiga leksaker. Men det var tryggt, varmt och LUGNT. Inget hot. Där kunde vi andas ut. 
 
Och på kvinnojourer jobbar väldigt många ideellt. För att de VILL hjälpa. 

Dejt på söndag

Publicerad 2012-11-23 08:48:04 i Dagbok,

Med fam. Karlsson/Johansson!!! I övrigt denna helg är jag osällskaplig. Det ska städas, sys gardiner, monteras gardinstänger (hur vet jag inte än...), fixas i ordning här hemma med andra ord....

Förresten!

Publicerad 2012-11-23 08:02:34 i Dagbok,

Hade ju mejlat till två olika gym för en vecka eller två sen. Ett har svarat och vi har ändrat tid för ett möte en gång, jag är ju sjuk, medan det andra inte ens har svarat. Gissa vilket man väljer då ;) Så, Tjejernas Athena i Norrköping är vinnare kan man säga. Bra service, personligt bemötande och snabba. Känns bra för en person som inte är vidare förtjust i att svettas tillsammans med andra människor... Men, nu ska det bli av!

Äntligen morgon och jag är trött

Publicerad 2012-11-23 07:57:12 i Dagbok,

Det blev en vaken natt.. Somnade ett antal ggr och vaknade lika många, tills sen natt så min själ bestämde sig för att slumra. Vaknade med ett ryck vid sju och efter envis katt som trampade på mig.
Sitter nu här, i halvmörker, dricker mitt kaffe, kastar bollen till katten, njuter av tre lediga dagar... ;)

Snart lunch!

Publicerad 2012-11-22 13:53:00 i Hälsa,

Inget fel på aptiten, bara ett illamående som svänger o en envis trötthet... Kurering pågår! Tar ett par färska ingefärsskivor i en kopp hett vatten medan lunchen puttrar ;)

Har jag inte det sötaste miniskärbrädat?? Fisken! Min son gjorde den till mor för en så där 10-15 år sedan

Dagens horoskop

Publicerad 2012-11-22 12:08:06 i Dagbok, Horoskop,

 
Camila sweetheart, deep and rewarding conversations can bring lasting results for this week to form something special to your skills. The ability you have to mind read people will give you opportunities that can bring you closer to bigger goals. The more you do yourself the more positive you are and the more you learn. It's wonderful what can come about when two minds think alike. Dreams are easy to come by, you have the luck and determination to succeed where your energy will make a positive difference for your personal projects.

IFD diet för mig

Publicerad 2012-11-22 11:35:00 i Hälsa,

Började för två månader sedan, hamnade i svacka (massor av privata händelser), och nu så börjar jag om. Ruta ett! Sanna Ehdin och jag kör hårt. Klokare människa gällande mat och hälsa har jag inte hört talas om (för utom Bodil på Vårt Alternativ då).

Sjuk

Publicerad 2012-11-21 08:21:36 i Hälsa,

Varm så kroppen kokar, illamående, trött, snorig de Lux... Så ont i kroppen. Allt smakar skrutt.

27 minuter kvar

Publicerad 2012-11-20 19:34:19 i Dagbok,

Innan jag stänger. Jag har haft två kunder sedan Linda gick för tre timmar sen... Galet segt idag och jag mår galet skit. Trött, frusen, grinig, ont överallt och lätt illamående. Fan vill bara hem. 

Morgonstund har grus i ögonen...

Publicerad 2012-11-20 08:11:13 i Hälsa,

Eller? För idag vaknade jag av mig skälv vid sju och var bara lite trött. Men gick raskt upp, fixade mat till hysterisk katt, frukost och kaffe till mig :)
Reflexologin igår var som sagt smärtsam och idag känner jag mig motiverad. Dag 10 utan cigarett och reningen pågår. Att ha levt med kronisk smärta i över 15 år är tufft. Bara ett år är tufft. Men jag har en toppenmotivatör i mitt liv, Bodil, som behandlar mig med reflexologi, hon är otroligt coachande och motiverande till ett bättre liv! OM man är beredd att samtidigt jobba själv med sin kropp och själ, annars går det inte. ;) Inget för latmaskar eller karaktärslösa människor..

Hemma efter plågsam reflexologi

Publicerad 2012-11-19 16:35:00 i Dagbok, Hälsa,

och så gott den tortyren gör! Den visar ju bara att ju mer smärta desto mer skit i kropp och själ... Vilket är hos mig rätt mycket då. Idag var det näsa, bihålor och ryggrad som fått mest stryk.. SÅ ONT! Jag sitter nu här med mitt hälsote "Heartwarming" och så har jag ätit två goda dinkelbrödsmackor till det.
 
 
Jag måste äta nyttigt, rensa och bygga upp min kropp, och träna.. Så jag ska till Tjejernas Athena här i Norrköping på onsdag :O Jag på ett gym?? Mmm för 20 år sedan bodde jag på gymet. Det var då det. Sen blev jag mullig och lat, sen fick jag fullt av smärta i kroppen och har inte kunnat träna (vad de sa till mig då, men lyssna inte blint på läkare..). Nu får det vara bra.
 
Jag har dessutom inte rökt på nio dagar... TJOHO!!!!! DET känns fint kan jag lova! Ett steg i taget mot god hälsa <3
 
Jag har inte haft tiden eller orken att vara social med mina vänner och det är trist.. Men den sista tiden har varit tuff och mycket att göra. Sen har jag ett ensamhetsbehov som är stort, ledsen för det men så är det. Det händer så mycket i mitt liv hela tiden och jag måste ibland stänga in mig ocg ANDAS.....
 
 
 
 
 

Horoskopet

Publicerad 2012-11-19 09:27:38 i Dagbok, Horoskop,

 
Camila darling, you will soon be in full swing with the changing of moods of those you come into contact with. You can make so much chemistry happen between you and others that it can be absolutely mind blowing. It's a great time of new beginnings with the positive in mind so you can make any challenge look so easy that others will wonder how you do it. You're full of confidence for the new things coming into your daily routine and love will even become extra special for you!

Blev väckt av samtal från chefen

Publicerad 2012-11-19 07:32:11 i Dagbok,

Hon är sjuk, magsjuka. Stackars! Det är de värsta jag vet! Jag ska in och jobba, är egentligen ledig idag, men har sagt att hon får ringa om det behövs. Det var bara tre timmar, så det är inte så märkvärdigt ;) Bara jag får ligga och grisa på morgonen en stund... Det gör jag ju nu.

Ska bara ha sovmorgon i morgon

Publicerad 2012-11-18 21:18:52 i

Även om jag gillar att gå upp tidigt så är det dubbeljobbandet som varit tufft. Annars är det faktiskt bra att jag kommer upp i tid ;-) Men det tänker jag inte säga högt....

Sista tidiga dagen, vad jag vet..

Publicerad 2012-11-18 06:38:00 i Dagbok,

Idag är sista dagen för julmässa.. Och sen ska ekipaget köras ner till Gryt, eg ikväll och det kanske jag gör, annars måste jag leta parkering för bil o släp ikväll och det vet bi ju hur enkelt det är.
Nästa helg är det julmarknad i g:a Linköping, då ska jag köra dom också, men då är det min lediga helg! Ska inte göra ett piss mer än nöden kräver, detta tog lite för mycket på mig känner jag.

Upp och dags för lite kaffe :) Mycket kaffe.

Såååå jättetrött....

Publicerad 2012-11-17 22:58:23 i Dagbok,

Lagt mig nu. Vilken lång arbetsdag... 8-21.30. Lagom va? Men nästa helg.... Då är det mina lediga dagar!
Jag har hänt på min livsstil. Hälsan är på väg mot något bättre. <3 Hoppas innerligt att detta håller i sig och att jag har karaktär. Jag orkar inte leva så dåligt. Min kropp höll på att bryta ihop.. Sen tror jag att jag är på väg att bli nykterist. Jag tål ju då inte alkohol uppenbarligen, inte ens små mängder längre. Jag har blivit en kines... Dom flest kineser saknar ett enzym som gör att de går från att dricka till baksmälla direkt, dom missar det roliga ruset så att säga. Just så gör jag..

Ja ja, nu ska jag dricka mitt magnesium och sen sova...Zzz upp kl 6 igen.

Dagens horoskop

Publicerad 2012-11-16 14:41:44 i Dagbok,

Camila dear, the energy that fills you with enthusiasm makes it a good day to get out and mingle with all kinds of people. Let others know how great they make you feel, like a new designed outfit that you want to fashion off to everyone. Everything and anything new you can come up with will catch the interest of others. Someone may enjoy a round of challenging ideas with you which you will enjoy to exercise the brain more. You could be onto more than just an intellectual connection here! You could be surrounded by more positive energy today - more than usual.

Känns bättre och bättre

Publicerad 2012-11-16 13:51:00 i Dagbok, Hälsa,

mellan mig och de unga. Skönt. Det tar på energi att vara osams och tjafsa. Vad har jag egentligen med detta att göra? Inget. Så länge jag själv inte är inblandad. Och just nu är jag ju inte det. 
 
Min hälsa är inte okej, jag vet inte vad det är men jag har svårt att andas och är ofta väldigt trött. Det är förbannat jobbigt och jag är ibland gråtfärdig av att det är så jobbigt.. Jag vill verkligen må bra! Ångest? Astma? Både och?? Astma sprayen är allltid med mig i alla fall. Och när jag går uppför trapporna, min ben orkar knappt sista biten?? Det är ju liksom inte 12:e våningen jag bor på!! Utan bara tredje.. Vad är det för fel?? :( 
 
Nu ska jag snart iväg och jobba, skönt. Älskar mitt jobb det är mitt andningshål.. 
 
Lite bilder från idag: 
 
 

Veckan är inte slut än...

Publicerad 2012-11-16 08:35:59 i Dagbok,

Men det känns som om jag är det. Igår var jag till Ekenäs med släpet och lastade ur. Monterade den förhatliga ställningen av järn. Bar ur stekbord, vars platta är av järn (60*40 cm eller nåt). Min far tror fortfarande att jag är så stark som jag var för 15 år sen.
Sen åkte jag tillbaka, letade gratisparkering igen, hittade den och gick hem. Så slut! Vilade lite och sen gav mig iväg till mitt eget jobb. Så har veckan sett ut. Ett farande överallt och andra kanske tycker detta är ingenting, men jag har en kropp som inte mår bra och inte orkar så mycket. Och ett privatliv som inte är avundsvärt.
Men min chef sa en bra sak: Det där får du skaka av dig, inget du har med att göra. Så enkelt så rätt!

Jag är trött, så jävla trött. Men det gör också att jag inte orkar bry mig i onödan.

Vilken dag...

Publicerad 2012-11-14 19:57:07 i Dagbok,

Möte på jobbet 8.15 som varade till ca 10. Sen ner o möta far, skjutsade honom till verkstan'. Sen satte jag av mot Viken... Hederliga Valdemarsvik. Hålan som Gud glömde och jag avskydde. Får ångest bara jag närmar mig! Väl åka ses genom är det värre och värst när jag är tvungen att stanna på. Statoil och handla "katastrofvajer"... Människor känner igen mig. Jag vill bara bort! Ler och är trevlig, handlar, går ut till bilen och så iväg. Mot Gryt. Någon kilometer efter jag lämnat hålan, infinner sig lugnet...

Varför är det så? Jo jag avskyr det där stället!!!! Människorna som bor där!! Men inte Gryt <3 Det stället tycker jag om och ligger mig kärt om hjärtat..

Dagen har i princip bara varit strulig, men så är det min fars bil (som sonens kompis kvaddat) jag kör med och fars släpkärra jag skulle hämta. Min far är expert på små filliduttiga lösningar... Även denna gång. Och det ska man liksom bara fatta. Jisses... Jag orkar inte ens förklara, men ett ormbo av kopplingar, lås, spännen och en jävla massa smuts! Och jag i arbetskläder (med andra ord fin blus, byxor och stövlar...). Jag kom hem med fingrarna fulla av olja. Dagens positiva? Jo jag hittade en ledig gratisparkering för bil och släp <3 och då var jag så slut att jag nästan stod och sov.

I morgon ska jag köra bil o släp till Ekenäs. Och sen tillbaka till mitt eget arbete. Sen ska jag köra de unga tu, min arga svärdotter (arg på mig) och min son, fre lörd sönd fram och tillbaka till Ekenäs varje dag, plus att jag själv ska jobba på mitt eget jobb. Så denna vecka blir trött. Typ. Grr.... Aldrig mer!

God natt.

God morgon

Publicerad 2012-11-14 07:24:40 i Dagbok,

Av en händelse så blev jag säkerhetsansvarig på jobbet. Möte nu 8.15. Ingen sovmorgon idag heller, mina dagar börjar se normala ut! :))

Dagens horoskop :)

Publicerad 2012-11-12 17:47:29 i Dagbok,

Camila dear, put some distance between you and those negative people at work today as it's important for you to catch some action with those who are on the same wave length as you. Trust your instincts on giving advice, some surprises will really fit well with your reaction within the situation. Break free later, have a run, suck a lollipop and make a few friendly calls. Wear causal, comfy clothing and relax with friends. Love may come as a surprise to you so enjoy this new open doorway to good things.

Men god jävla morgon då!

Publicerad 2012-11-12 09:59:58 i Dagbok,

Börjar dagen med trötthet. Somnade runt tre i natt, tvätta vid sju i morse, sovit lite och är grinig! Kunde ju inte tvätta igår för då hoppade jag in o jobbade, annars tvättar vi aldrig på morgonen... I vilket fall. Ligger o sover mellan torkningarna, hör en röst skarpt "Camila!" Kollar mobilen. Hon har ringt igen. Bara att hon är vaken före mig är ju ett mirakel.. Hon ringde lillebror med och tack vare att han sitter på jobbet, så ser han inte vem som ringer. Pratar med henne och sen ringer mig för att tala om det. Skiter väl jag i.. Känns som om jag aldrig får växa upp, hon hänger i hälsenorna som en jävla igel.
Tanken på flytta en bit bort växer sig starkare för varje dag.. Det är som en enda stor svart bubbla och i den lever vi i den här skadade familjen. Lycka till alla människor som åker runt och jobbar, rör på sig, ser massor, träffar mycket folk!! Här är man bara låst. Och en ständigt gnagande oro - dyker hon upp? Möter jag henne?

Usch

Trött och ledsen

Publicerad 2012-11-11 23:34:45 i Dagbok,

Det är så jobbigt ibland att vara ensam om allt. Ni som har någon, var glada över det.. Jag har fått så mycket skit sista tiden och nu är jag trött. Min själ är ledsen. Trött. Vill inte mer. Skulle ha en man som bara la armen om mig och sa "Det ordnar sig, jag fixar det här". Sen skulle jag somna. God natt.

Dagens horoskop

Publicerad 2012-11-11 12:08:01 i Dagbok,

 
Camila honey, there are certain things that are forbidden to you and it's those exact things that tend to pique your interest more now than ever. Your wonderful intuition can do the most unimaginable tricks possible so that you are ready to test it out on some friends. Your mischievous playfulness will bring about much humor and surprises in your day. It could be this sense of humor of yours that draws the attention of someone quiet who possesses deep feelings of emotions. This is what draws you to them so get together and let adventure enter your lives!
 
Där ser man... Gillar detta horoskop, dom stämmer ofta. Så det är roligt..
 
Vad som inte är lika roligt är att jag idag planerat att åka till mina vänner och träffa dem och deras nyfödda lilla bebis, som snart inte är så nyfödd längre.. :( Men det blev att hoppa in på jobbet istället.. Men på tisdag, då SKA jag till dem och inget hindrar mig! Punkt! Saknar er så mycket.... <3 

Katrin Zytomierska...? Vad hände?

Publicerad 2012-11-10 11:49:00 i Dagbok, Hälsa,

Denna kvinna har sjunkigt så lågt i mina ögon att det inte finns plats under mina tofflor för henne. Min tro är att ingen människa är korkad eller störd, utan att det finns en förklaring, en orsak, till ett beteende. Men, jag vet inte vad jag ska säga om detta? Hon är bojkottad för all framtid, det här var för starkt, för omoget, för jävla korkat skrivet.  Det hemska är att hon MENAR vart enda ord och står för det. Läs och begrunda både hennes inlägg och SATS och deras modell Josephine och även Josephines svar i Resumé: 
 
Katrins:
 
http://www.finest.se/userBlog/entry.php?uid=28711&beid=2272998
 
Josephines: 
 
http://www.resume.se/nyheter/media/2012/11/09/natmobbning-som-konstform/
 
 
Jag är en relativt kurvig och aningens trind kvinna, 41 år gammal, mestadels lat och gillar inte att träna. Men rör på mig medelmåttigt, men vet att jag behöver mer. Detta gjorde mig både ledsen och upprörd. Väger jag 55 kg, då är jag anorektisk. Jag har vägt det och jag var sjuk då, svalt mig själv och var deprimerad. Det slutade på 49 kg och sjukhuset. ALLA vuxna är en förebild för yngre, framför allt om man är KÄND. Man har ett ansvar när man väljer att bli känd, när man väljer att bli förälder, när man väljer att gå utanför dörren... Man är ALLTID en förebild och behöver tänka på vad man säger och vad man gör. Jag är inte den perfekta vuxna, men jag försöker tänka på vad jag säger och gör. Mina handlingar talar om vem jag är. 
 
Dagens kroppsideal är HEMSKA! Jag går efter Paolo Robertos kommentar "Är enligt tallriksmodellen och RÖR PÅ ER!" ju mer man trycker i sig, desto mer får man röra på sig. Ganska enkel mattematik. 
 
Jag är en lat, småmullig, smygrökande och bekväm kvinna, som gärna går i mysbrallor och sitter i soffan med en chipspåse... Men alla kan ju ändra sig, eller hur? Jag har varit en flitigt tränande, assnygg morsa som sprang på gym varje dag med ungen under armen... Men var jag lyckligare? 
 
Något mitt i mellan tror jag på. Livskvalité. 
 
Bild på Josephine, en kalastjej vars kropp jag gärna skulle ha :)  Och så verkligehetens jag då och jag är väldigt nöjd med min kropp ska tilläggas. Det tog 25 år att gilla den, men nu har vi en kärleksfull relation ;) Jag väger ca 80 kilo vad jag minns och då skulle jag vara ett fläskberg enligt KZ:s mått mätt. 
 
 
 
 
 

Sitter här med en lunta papper och samtal..

Publicerad 2012-11-09 08:35:55 i Dagbok,

När någon i ens närhet inte reder ut saker själv och dessutom inte var den som orsakade problemen, då är det inte lätt. Nu är det ju inte ens fel att två träter, inte heller ens fel att tillvaron rasar när man är två om den. I det här fallet så handlar det om tillit och förtroende. Jag har väldigt svårt att känna förtroende just nu, men hoppas att det lägger sig om jag ser en förändring. Alla kan göra misstag, frågan är bara vad vi gör för att reda upp konsekvenserna... 
 
Kontakter med myndigheter är alltid besvärligt när man är ung, dom har en tendens att köra över de unga. Vilket jag tycker är för jävligt. Det gör att många hamnar i skuld och annat helt i onödan. Är man vuxen och pratar med en ung människa, så ska man banne mig tänka på HUR man uttrycker sig och ta reda på om de har förstått! 
 
 
 

Pluggar just nu på distans - psykologi, mötte ett ex igår och funderar..

Publicerad 2012-11-08 09:45:00 i Dagbok,

Jävligt intressant alltså. Har man haft en så fucked up barndom som jag, och har en mor som konstant biter en i arslet, så är det BRA att läsa detta ämne. För att förstå sig själv bättre. Och henne.. Även annat. Min far har inte alltid varit nån ängel, tro inte det. Han är orsak till mycket skit i mitt liv också. Men skillnaden där är, han VILL förändras. Det vill inte häxan surtant.

Mötte mitt barns far igår på oväntat ställe - katakomberna på jobbet - han jobbar visst där. Pratade rätt länge. Skönt att prata med honom utan hans enerverande jävla fru. Gillade henne i början, ända tills hennes verkliga bittra sida kom fram. Hur står han ut??
Stod och tittade på honom och tänkte "Snygg han är" och "Oj vilka blå ögon han har, har dom alltid varit så blå". Klart dom har det. Men så mitt i allt, när han skrattar, så ser jag ju med ett annat ansikte. Min sons.. Så lika dom är! Då blev det rörigt i mitt huvud och jag sa till sist att jag måste gå tillbaka till jobbet (skulle ju bara hämta posten).

Ibland undrar jag hur livet hade sett ut om vi fortsatt att vara ihop? Hade min son fått en lättare uppväxt? En närvarande mamma och pappa. Vi var ju ihop en gång till efter han föddes, det sprack tyvärr. Men oj vad jag var kär i den mannen..

Näpp, lite kaffe och plugga vidare!

Måste ändra på mitt liv!

Publicerad 2012-11-07 09:32:47 i Dagbok,

Min hälsa far illa... Lever med astmaspray och äter för mycket godis/chips. Detta håller fan inte. Samtidigt går jag på regelbunden behandling för min värkande kropp. Jag får mer värk dessutom av fel kost och detta jävla rökande.. Kvällar, tyst och lugnt, då går jag ut och tar en cigg. Allt detta resulterar i att jag givetvis mår sämre.. Men ibland är det så svårt, när den där HÄXAN pissar på mitt liv. Samtidigt så tänker jag "Ska hon få mig till att behandla min kropp illa??"...
Så nu vill jag ändra på det. Jag har lagt ut massor av pengar på det och ska lägga lika mycket tid på det. Jag vill må bra!

Tisdag

Publicerad 2012-11-06 19:47:00 i Dagbok,

Mötet gick bra, tack och lov.... Annars hade det blivit lätt panikartat. Men det kändes som vi hade turen på vår sida <3 Tack för det.. Så tacksam!
 
Pluggar psykologi 1 på distans, för det är så intressant och för att jag förstår mitt liv bättre. Och varför min mor är som hon är.. Just nu jobbar jag med att inte ta illa vid mig av det hon skriver till mig. Hon är jävligt grym och sjuk som fan. Men det är ändå svårt när orden kommer. Jag tänker "Har hon förmågan att älska?" eller är det bara ett enda kallt egocentrerat beteende hon har? Önskar jag visste vad hon hade för diagnos det skulle underlätta det hela betydligt. Tror jag. Inbillar jag mig i alla fall.
 
Nej nu är det snart dags att cykla hem, kallt satan, men det gillas på ett sätt ;) Hi hi! Studsar ner i mitt JÄTTEDUNTÄCKE när jag kommer hem. 
 

Vilken bra dag det till slut blev

Publicerad 2012-11-05 21:02:37 i Dagbok,

Jag kan inte skriva vad som hänt, men efter att ha börjat denna dag med riktigt illa läge som vände till ett riktigt bra läge, så är jag TACKSAM. Vad betyder mest här i livet? Att ens nära har det bra.. Och en själv förstås men det förstår ni ju ;) Men min unge och sambon hade fått ett jätteproblem som var allvarligt. Men nu är det i princip löst. Jag tackar också tre för att mitt kontantkort gör att jag ringer gratis till alla fasta nr. Behövligt idag ;)

Jag är nu trött, gårdagen blev något sent i säng. Halv fyra. Vaknade vid halv elva och har inte gått utanför dörren idag.. Lyckats brodera lite och virkat mig en ring <3 Sånt pillidill älskar jag. Men nu är jag trött och har huvudvärk, den har hängt med mig hela dagen som en trogen kompis, och vill sova.

Förresten, började dagen med ett missat samtal från mor och med ett intalat meddelande. Det gav mig rysningar att höra hennes röst, men glömdes sen bort. Jag har ju barn som ser till att jag får annat att tänka på ;)

Saknar mina vänner! Måste ses snart.. Är lätt isolerad.

Alltid händer det något i mitt liv..

Publicerad 2012-11-04 17:21:39 i Dagbok,

Jaha.. Söndag. Huvudvärk. Jobbar. Slutar snart.. Ska sen vila till 21-21.30, för att sedan åka till Gryt, hämta Sanna och sen till Västervik för att hämta sonen. I morgon ska jag sooooova! För att sedan reda upp saker i de ungas liv som inte gått så jävla bra för dom. Det är inte lätt att vara ung... 

Söndagsmorgon...

Publicerad 2012-11-04 08:53:00 i Dagbok,

Tösen sover, katten är vaken (alltid vaken först av alla) och jag sitter här med kaffekopp nr två.. Funderar på hur livet kan te sig egentligen.
Jag växte upp med en skitbarndom, mestadels, det fanns små ljuspunkter men inte många. Tonårstiden var hemsk, massor med ångest och nervositet, osäkerhet och rädsla. Tiden mellan 20-30 år, tuff som satan, ensam med barn och kort tid en underbar pojkvän. Barnet blir sjukt för all framtid, men jag trodde han skulle dö. Kämpande med jobb, utbildningar, mer osäkerhet. Utan starka kvinnliga förebilder, bara en dominant far, så är det svårt att utvecklas som kvinna. Så det gick inget vidare. Min lillebror flyttar till mig. Dags att fostra en 17-åring.. Tiden 30-40 år. Mer kämp och osäkerhet, börjar upptäcka att pappa har inte alltid rätt och att mina pojkvänner är mest skit. Allt detta växer min unge upp med. Detta underbara barn.. Nutid. Kämpar inte fullt lika mycket, saker och ting börjar landa. Under alla dessa år, från ca 20 år och tills nu, har min mor anmält mig så många gånger för olika saker att jag inte ens minns. Jag vet inte hur många gånger jag är anmäld eller för vad. Det är olika. Förtal är det mest populära ordet. Misshandel har jag också blivit anmäld för.
Min pappa har varit en stark person bakom mig, på ett sätt. Men han har haft ett sjukt bekräftelsebehov och egocentrerat sätt. Jag har i princip fostrat mig själv och mina syskon.

Gnäller jag? Nej. Utan allt detta hade jag inte varit den jag är idag, jag hade inte klarat allt jag klara. Men, ibland blir man lite trött. Mentalt. Då är det dags att säga stopp. Jag gjorde det igår. Förklarade för min mor att hon nu är död för mig och aldrig behöver göra sig besvär med kontakt igen. Jag har aldrig kontaktat henne, förutom för två månader sedan. Första gången. Det gör jag aldrig om.

Jag är så glad att jag har min lilla familj och mina älskade vänner, utan er hade mitt liv tett sig ganska annorlunda. Men mest tacksam är jag över min son.. Utan honom hade jag varit alkoholist och förmodligen död. Älskar dig oändligt.

Uppiggande inlägg va? ;) Nu ska jag cykla till jobbet och spana in puddingen mitt emot... Hi hi. Han är bra söt..

Nattgäst..

Publicerad 2012-11-03 23:19:50 i Dagbok,

Min svärdotter <3 Hon vill inte sova ensam hemma när min son är borta. Mysigt tycker svärmor.. :)

Bitchen är hemma... Och hungrig.

Publicerad 2012-11-03 18:51:26 i Dagbok,

Ska laga mat. Vänta på svärdottern, vi ska mysa. Båda två har fitthuvuden till mödrar. Så vi förstår varandra.

Ett pip från grannen idag och han får stång-de-Lux uppkörd i stolgångnen.....

Min mors pengar på mobilen är slut..

Publicerad 2012-11-03 17:37:44 i Dagbok,

Det innebär ingen frid. Hon mejlar då. Hon ger ingen som helst respons på det jag skriver "Hur kan du tro att jag skulle gå med på att gå på familjeterapi med en människa som hotat att döda mig?" Eftersom hon envisas med att vi ska gå på terapi. 
 
Det kan hon se sig om i arslet efter, det kommer aldrig att ske. Mycket på grund av att jag inte litar på henne ett endaste dugg och sen att hon äcklar mig. Bara hennes närvaro gör att det går kalla kårar längs ryggraden "Vad kommer härnäst?" tänker man... 
 
Jag vill att du låter mig vara ifred. Du är hemsk och jag tycker så illa om dig. Samtidigt som du ger mig skuldkänslor. Jag hatar det. 
 
Du förlorade rätten att ha något med min familj att göra för många många år sedan... 

Är min granne störd? På riktigt??

Publicerad 2012-11-03 08:24:00 i Dagbok, Hälsa,

Här skriver man ett inlägg via iphonen och det bara försvinner.... Det går bra för mig. 

 

Jag tjatar om min granne, jag vet, men han förstör mitt psyke. Jag orkar inte mer. Igår gick jag in, han fattade direkt, han skulle sänka. Han är jättetrevlig när han öppnar, men jag anar viss irritation.

Jag går in igen, vill bara sitta och se på film efter en jävla pissvecka. Min mor har attackerat mig hela jävla veckan med sina sjuka sms. Ja mamma, NU hänger jag ut dig som du påstår att jag gjort i alla år. Det har jag inte tidigare, men NU gör jag det. FÖR JAG ÄR SÅ JÄVLA TRÖTT PÅ DITT DITT FÖBANNAD AS TILL MÄNNISKA. 

Så, nu var det sagt. 

Jag sätter mig i soffan, kollar på Sherlock Holmes, på rätt hög volym. Genom dialogen på tv:n så hörs det tydligt "dunk. dunk, dunk" hela jävla tiden. Nej, han har inte sänkt. Jag tänker att jag kanske är överkänslig (galen mamma, mens och huvudvärk?), men nej, jag står fan inte ut. Ringer på igen, han pratar lika trevligt och frågar om han får komma in och lyssna. Be my guest... Och ja, han hör att basen dunkar igenom rätt rejält (hade tv:n på med flit så han skulle förstå). Han lovar då att sänka. Pratar lite med min katt på vägen ut och jag talar om att hon inte tycker om människor (?). Var kom det ifrån?? Jag menade förmodligen att JAG inte tycker om människor.. 

Jag sätter mig igen med min jävla godispåse. Han skulle sänka och jag tror det sänktes lite, men det dunkar fortfarande igenom. Jag skiter i det och kollar vidare. Efter ett tag, ja då höjs det igen. 

Nu kommer HATET. 

Jag börjar då hata honom på riktigt. Är han KORKAD?? Tårarna tränger innanför ögonlocken och jag vill bara bort så långt åt helvete det bara går. Varför bor jag i lägenhet? Jag hatar ju det!!!!! Vill till landet, tystnad. lugn och inga jävla människor! 

Cyklar ner till Coop, kl är 21.45, köper cigg, måste lugna nerverna. Sätter mig på gården, röker... Då öpnnar han sitt fönster. Musiken ljuder på gården.. Han spottar då rakt ut, en hårsmån från mig, han ser inte mig för han står en bit in i rummet. Gris. Jag orkar inte mer. Ringer min vän och överöser henne med kris och panik. 

Inne. Lägger mig. Har meditation i öronen, andas andas andas... kl är 23.10. En kvart senare är det tyst. Grannens dörr slår igen, dom lämnar huset. 

Peace. 

Igår kväll kom fnittrigt besök

Publicerad 2012-11-02 07:24:12 i Dagbok,

Min svärdotter och hennes kompis. Just vad jag behövde som avslut på den dagen.. Min svärdotter var dessutom med mig på jobbet ett tag, fikade och pratade. Så mysigt.

Och så fick jag skjuts hem av min vän, så skönt att se dig!

Min mor har inte förändrats ett dugg, det har nu visats sig. Så elak och kan inte erkänna sina fel. Jag bad om ett enda förlåt och fick ett utlägg på tiotalet sms om hur enormt svårt hennes liv varit och hur hemsk jag var som barn. Jobbig, otroligt bortskämd och sjukt otacksam. Och detta är jag tacksam för, för då förstår jag var mycket av min ångest och andra saker i vuxen ålder kommer ifrån.
Min mor kunde psyka mig brutalt. Hon låtsades inte se mig och jag var luft när jag var barn. Sen kunde det vända och hon var som vanligt igen. När jag flyttade till min pappa, när jag var 11-12 år, så var jag rejält "fucked up". Sår som satt sina djupa spår.
Nu ska jag jobba med att acceptera så jag kan släppa det sista.

Min mamma

Publicerad 2012-11-01 19:38:00 i Dagbok,

bortförklarar nu misshandeln på min tioårsdag med att jag var ett otroligt provocerande och otacksamt barn som hon endast vid ett tillfälle tappade humöret på.

Dra åt helvete ditt egoistiska kräk till människa. Är min tanke då om henne.

Vad jag INTE gillar att barnet...

Publicerad 2012-11-01 10:06:12 i Dagbok,

åker iväg och jobbar åt morfar.. Han har sitt vanliga jobb i veckorna och sen iväg på helger åt morfar. Nej det är inte okej. Man klarar det en gång men sen kommer tröttheten... Och mitt barn har diabetes. Mamma gillar inte detta! Fick nyss samtal från ungen, han lät så trött.. Jobbat till 24 i natt, somnat ett par timmar senare (hem och varva ner först, jag vet, jag har själv jobbat där) och sen upp kl 6. Inte okej.
Nu fick jag veta att han måste sjukskriva sig idag på vanliga jobbet för att kunna åka på andra jobbet. Inte bra. Då ringer jag morfar och givetvis gör mig osams med honom... Suck. Ställer till problem för honom? Ja men för mitt barn kan det betyda att han blir av med jobbet. Nu sa sonen att jag inte skulle lagt mig i, helt rätt, men svårt. Jag vet hur pådrivande min far kan vara.. Men jag glömde hur bestämd min unge kan vara. ;)

Astma är skit

Publicerad 2012-11-01 00:55:55 i Dagbok,

Det stryper mig sakta.. Med slem och att det sakta krymper i halsen. Vidrigt. Trött o vill bara sova...

Om

Min profilbild

Mila

Bitchibella kommer av att jag tycker det är bra att ha en viss dos av bitchighet i sig. Utan att för den delen bli elak och dryg. Men i dagens samhälle och som kvinna, är det för mig att då stå upp för sig själv och "ta ingen skit" somm Grynet sa ;) Jag gillar: sömnad, människor, att läsa böcker, musik, min söta katt, min galna familj, Ronja Rövardotter, naturen, att fotografera, kläder och smink, havet, att cykla, mysbrallor i soffan, Jack Daniels och en hel del annat...

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela