bitchibella.blogg.se

Välkommen till min blogg! Här kommer jag att skriva om sånt som intresserar mig: livet, foto, vänner, familj, sömnad, skriva bok, mode, hälsa, lite dagbok och annat.

Hemma efter plågsam reflexologi

Publicerad 2012-11-19 16:35:00 i Dagbok, Hälsa,

och så gott den tortyren gör! Den visar ju bara att ju mer smärta desto mer skit i kropp och själ... Vilket är hos mig rätt mycket då. Idag var det näsa, bihålor och ryggrad som fått mest stryk.. SÅ ONT! Jag sitter nu här med mitt hälsote "Heartwarming" och så har jag ätit två goda dinkelbrödsmackor till det.
 
 
Jag måste äta nyttigt, rensa och bygga upp min kropp, och träna.. Så jag ska till Tjejernas Athena här i Norrköping på onsdag :O Jag på ett gym?? Mmm för 20 år sedan bodde jag på gymet. Det var då det. Sen blev jag mullig och lat, sen fick jag fullt av smärta i kroppen och har inte kunnat träna (vad de sa till mig då, men lyssna inte blint på läkare..). Nu får det vara bra.
 
Jag har dessutom inte rökt på nio dagar... TJOHO!!!!! DET känns fint kan jag lova! Ett steg i taget mot god hälsa <3
 
Jag har inte haft tiden eller orken att vara social med mina vänner och det är trist.. Men den sista tiden har varit tuff och mycket att göra. Sen har jag ett ensamhetsbehov som är stort, ledsen för det men så är det. Det händer så mycket i mitt liv hela tiden och jag måste ibland stänga in mig ocg ANDAS.....
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Mila

Bitchibella kommer av att jag tycker det är bra att ha en viss dos av bitchighet i sig. Utan att för den delen bli elak och dryg. Men i dagens samhälle och som kvinna, är det för mig att då stå upp för sig själv och "ta ingen skit" somm Grynet sa ;) Jag gillar: sömnad, människor, att läsa böcker, musik, min söta katt, min galna familj, Ronja Rövardotter, naturen, att fotografera, kläder och smink, havet, att cykla, mysbrallor i soffan, Jack Daniels och en hel del annat...

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela