bitchibella.blogg.se

Välkommen till min blogg! Här kommer jag att skriva om sånt som intresserar mig: livet, foto, vänner, familj, sömnad, skriva bok, mode, hälsa, lite dagbok och annat.

Jaha ja, nu så planerar jag och fokuserar

Publicerad 2012-11-27 11:11:04 i Dagbok, Hälsa,

På att må bra, ha god hälsa, komma igång och träna, bli värkfri! Och, sedemera förminska mina tunga bröst.. Dom gör att jag har svårt att andas, dom trycker in min bröstkorg och jag är inte förtjust i att ha så stora.. Blickarna, kommentarerna, det börjar bli förbannat tradigt efter alla år. Bikini i badhuset?? Jo ja tackar ja..
 
 
Sen så är det obehagligt, jag jobbar på ett ställe där det finns många människor av sorter och framför allt MÄN. Detta stirrande och pratande.. Jag jobbar i butik hela dagarna och måste tänka på att jag behöver bh:ar som förminskar för att inte dra till mig onödiga blickar och kommentarer, det passar sig inte. Många tror att det är "WOW" hela dagarna med jätteboops. Men det är det inte. Jag har märken i revbenen efter bh:ar som gräver sig in pga tyngden och trycket som blir. 
 
Jag väger (tror jag) runt 80-85 kg och har stl: 80 H i bh och målet är en vikt på 65-70 kg (får ingen operation annars) och 75 D (max). 
 
Här är en tjej som gjort det: http://pyret66.blogg.se/category/brostforminskning.html riktigt bra blogg. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Mila

Bitchibella kommer av att jag tycker det är bra att ha en viss dos av bitchighet i sig. Utan att för den delen bli elak och dryg. Men i dagens samhälle och som kvinna, är det för mig att då stå upp för sig själv och "ta ingen skit" somm Grynet sa ;) Jag gillar: sömnad, människor, att läsa böcker, musik, min söta katt, min galna familj, Ronja Rövardotter, naturen, att fotografera, kläder och smink, havet, att cykla, mysbrallor i soffan, Jack Daniels och en hel del annat...

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela