bitchibella.blogg.se

Välkommen till min blogg! Här kommer jag att skriva om sånt som intresserar mig: livet, foto, vänner, familj, sömnad, skriva bok, mode, hälsa, lite dagbok och annat.

Katrin Zytomierska...? Vad hände?

Publicerad 2012-11-10 11:49:00 i Dagbok, Hälsa,

Denna kvinna har sjunkigt så lågt i mina ögon att det inte finns plats under mina tofflor för henne. Min tro är att ingen människa är korkad eller störd, utan att det finns en förklaring, en orsak, till ett beteende. Men, jag vet inte vad jag ska säga om detta? Hon är bojkottad för all framtid, det här var för starkt, för omoget, för jävla korkat skrivet.  Det hemska är att hon MENAR vart enda ord och står för det. Läs och begrunda både hennes inlägg och SATS och deras modell Josephine och även Josephines svar i Resumé: 
 
Katrins:
 
http://www.finest.se/userBlog/entry.php?uid=28711&beid=2272998
 
Josephines: 
 
http://www.resume.se/nyheter/media/2012/11/09/natmobbning-som-konstform/
 
 
Jag är en relativt kurvig och aningens trind kvinna, 41 år gammal, mestadels lat och gillar inte att träna. Men rör på mig medelmåttigt, men vet att jag behöver mer. Detta gjorde mig både ledsen och upprörd. Väger jag 55 kg, då är jag anorektisk. Jag har vägt det och jag var sjuk då, svalt mig själv och var deprimerad. Det slutade på 49 kg och sjukhuset. ALLA vuxna är en förebild för yngre, framför allt om man är KÄND. Man har ett ansvar när man väljer att bli känd, när man väljer att bli förälder, när man väljer att gå utanför dörren... Man är ALLTID en förebild och behöver tänka på vad man säger och vad man gör. Jag är inte den perfekta vuxna, men jag försöker tänka på vad jag säger och gör. Mina handlingar talar om vem jag är. 
 
Dagens kroppsideal är HEMSKA! Jag går efter Paolo Robertos kommentar "Är enligt tallriksmodellen och RÖR PÅ ER!" ju mer man trycker i sig, desto mer får man röra på sig. Ganska enkel mattematik. 
 
Jag är en lat, småmullig, smygrökande och bekväm kvinna, som gärna går i mysbrallor och sitter i soffan med en chipspåse... Men alla kan ju ändra sig, eller hur? Jag har varit en flitigt tränande, assnygg morsa som sprang på gym varje dag med ungen under armen... Men var jag lyckligare? 
 
Något mitt i mellan tror jag på. Livskvalité. 
 
Bild på Josephine, en kalastjej vars kropp jag gärna skulle ha :)  Och så verkligehetens jag då och jag är väldigt nöjd med min kropp ska tilläggas. Det tog 25 år att gilla den, men nu har vi en kärleksfull relation ;) Jag väger ca 80 kilo vad jag minns och då skulle jag vara ett fläskberg enligt KZ:s mått mätt. 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Mila

Bitchibella kommer av att jag tycker det är bra att ha en viss dos av bitchighet i sig. Utan att för den delen bli elak och dryg. Men i dagens samhälle och som kvinna, är det för mig att då stå upp för sig själv och "ta ingen skit" somm Grynet sa ;) Jag gillar: sömnad, människor, att läsa böcker, musik, min söta katt, min galna familj, Ronja Rövardotter, naturen, att fotografera, kläder och smink, havet, att cykla, mysbrallor i soffan, Jack Daniels och en hel del annat...

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela