bitchibella.blogg.se

Välkommen till min blogg! Här kommer jag att skriva om sånt som intresserar mig: livet, foto, vänner, familj, sömnad, skriva bok, mode, hälsa, lite dagbok och annat.

Min mors pengar på mobilen är slut..

Publicerad 2012-11-03 17:37:44 i Dagbok,

Det innebär ingen frid. Hon mejlar då. Hon ger ingen som helst respons på det jag skriver "Hur kan du tro att jag skulle gå med på att gå på familjeterapi med en människa som hotat att döda mig?" Eftersom hon envisas med att vi ska gå på terapi. 
 
Det kan hon se sig om i arslet efter, det kommer aldrig att ske. Mycket på grund av att jag inte litar på henne ett endaste dugg och sen att hon äcklar mig. Bara hennes närvaro gör att det går kalla kårar längs ryggraden "Vad kommer härnäst?" tänker man... 
 
Jag vill att du låter mig vara ifred. Du är hemsk och jag tycker så illa om dig. Samtidigt som du ger mig skuldkänslor. Jag hatar det. 
 
Du förlorade rätten att ha något med min familj att göra för många många år sedan... 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Mila

Bitchibella kommer av att jag tycker det är bra att ha en viss dos av bitchighet i sig. Utan att för den delen bli elak och dryg. Men i dagens samhälle och som kvinna, är det för mig att då stå upp för sig själv och "ta ingen skit" somm Grynet sa ;) Jag gillar: sömnad, människor, att läsa böcker, musik, min söta katt, min galna familj, Ronja Rövardotter, naturen, att fotografera, kläder och smink, havet, att cykla, mysbrallor i soffan, Jack Daniels och en hel del annat...

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela