bitchibella.blogg.se

Välkommen till min blogg! Här kommer jag att skriva om sånt som intresserar mig: livet, foto, vänner, familj, sömnad, skriva bok, mode, hälsa, lite dagbok och annat.

Tisdag

Publicerad 2012-11-06 19:47:00 i Dagbok,

Mötet gick bra, tack och lov.... Annars hade det blivit lätt panikartat. Men det kändes som vi hade turen på vår sida <3 Tack för det.. Så tacksam!
 
Pluggar psykologi 1 på distans, för det är så intressant och för att jag förstår mitt liv bättre. Och varför min mor är som hon är.. Just nu jobbar jag med att inte ta illa vid mig av det hon skriver till mig. Hon är jävligt grym och sjuk som fan. Men det är ändå svårt när orden kommer. Jag tänker "Har hon förmågan att älska?" eller är det bara ett enda kallt egocentrerat beteende hon har? Önskar jag visste vad hon hade för diagnos det skulle underlätta det hela betydligt. Tror jag. Inbillar jag mig i alla fall.
 
Nej nu är det snart dags att cykla hem, kallt satan, men det gillas på ett sätt ;) Hi hi! Studsar ner i mitt JÄTTEDUNTÄCKE när jag kommer hem. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Mila

Bitchibella kommer av att jag tycker det är bra att ha en viss dos av bitchighet i sig. Utan att för den delen bli elak och dryg. Men i dagens samhälle och som kvinna, är det för mig att då stå upp för sig själv och "ta ingen skit" somm Grynet sa ;) Jag gillar: sömnad, människor, att läsa böcker, musik, min söta katt, min galna familj, Ronja Rövardotter, naturen, att fotografera, kläder och smink, havet, att cykla, mysbrallor i soffan, Jack Daniels och en hel del annat...

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela