bitchibella.blogg.se

Välkommen till min blogg! Här kommer jag att skriva om sånt som intresserar mig: livet, foto, vänner, familj, sömnad, skriva bok, mode, hälsa, lite dagbok och annat.

Sista tidiga dagen, vad jag vet..

Publicerad 2012-11-18 06:38:00 i Dagbok,

Idag är sista dagen för julmässa.. Och sen ska ekipaget köras ner till Gryt, eg ikväll och det kanske jag gör, annars måste jag leta parkering för bil o släp ikväll och det vet bi ju hur enkelt det är.
Nästa helg är det julmarknad i g:a Linköping, då ska jag köra dom också, men då är det min lediga helg! Ska inte göra ett piss mer än nöden kräver, detta tog lite för mycket på mig känner jag.

Upp och dags för lite kaffe :) Mycket kaffe.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Mila

Bitchibella kommer av att jag tycker det är bra att ha en viss dos av bitchighet i sig. Utan att för den delen bli elak och dryg. Men i dagens samhälle och som kvinna, är det för mig att då stå upp för sig själv och "ta ingen skit" somm Grynet sa ;) Jag gillar: sömnad, människor, att läsa böcker, musik, min söta katt, min galna familj, Ronja Rövardotter, naturen, att fotografera, kläder och smink, havet, att cykla, mysbrallor i soffan, Jack Daniels och en hel del annat...

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela