bitchibella.blogg.se

Välkommen till min blogg! Här kommer jag att skriva om sånt som intresserar mig: livet, foto, vänner, familj, sömnad, skriva bok, mode, hälsa, lite dagbok och annat.

Såååå jättetrött....

Publicerad 2012-11-17 22:58:23 i Dagbok,

Lagt mig nu. Vilken lång arbetsdag... 8-21.30. Lagom va? Men nästa helg.... Då är det mina lediga dagar!
Jag har hänt på min livsstil. Hälsan är på väg mot något bättre. <3 Hoppas innerligt att detta håller i sig och att jag har karaktär. Jag orkar inte leva så dåligt. Min kropp höll på att bryta ihop.. Sen tror jag att jag är på väg att bli nykterist. Jag tål ju då inte alkohol uppenbarligen, inte ens små mängder längre. Jag har blivit en kines... Dom flest kineser saknar ett enzym som gör att de går från att dricka till baksmälla direkt, dom missar det roliga ruset så att säga. Just så gör jag..

Ja ja, nu ska jag dricka mitt magnesium och sen sova...Zzz upp kl 6 igen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Mila

Bitchibella kommer av att jag tycker det är bra att ha en viss dos av bitchighet i sig. Utan att för den delen bli elak och dryg. Men i dagens samhälle och som kvinna, är det för mig att då stå upp för sig själv och "ta ingen skit" somm Grynet sa ;) Jag gillar: sömnad, människor, att läsa böcker, musik, min söta katt, min galna familj, Ronja Rövardotter, naturen, att fotografera, kläder och smink, havet, att cykla, mysbrallor i soffan, Jack Daniels och en hel del annat...

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela