bitchibella.blogg.se

Välkommen till min blogg! Här kommer jag att skriva om sånt som intresserar mig: livet, foto, vänner, familj, sömnad, skriva bok, mode, hälsa, lite dagbok och annat.

Veckan är inte slut än...

Publicerad 2012-11-16 08:35:59 i Dagbok,

Men det känns som om jag är det. Igår var jag till Ekenäs med släpet och lastade ur. Monterade den förhatliga ställningen av järn. Bar ur stekbord, vars platta är av järn (60*40 cm eller nåt). Min far tror fortfarande att jag är så stark som jag var för 15 år sen.
Sen åkte jag tillbaka, letade gratisparkering igen, hittade den och gick hem. Så slut! Vilade lite och sen gav mig iväg till mitt eget jobb. Så har veckan sett ut. Ett farande överallt och andra kanske tycker detta är ingenting, men jag har en kropp som inte mår bra och inte orkar så mycket. Och ett privatliv som inte är avundsvärt.
Men min chef sa en bra sak: Det där får du skaka av dig, inget du har med att göra. Så enkelt så rätt!

Jag är trött, så jävla trött. Men det gör också att jag inte orkar bry mig i onödan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Mila

Bitchibella kommer av att jag tycker det är bra att ha en viss dos av bitchighet i sig. Utan att för den delen bli elak och dryg. Men i dagens samhälle och som kvinna, är det för mig att då stå upp för sig själv och "ta ingen skit" somm Grynet sa ;) Jag gillar: sömnad, människor, att läsa böcker, musik, min söta katt, min galna familj, Ronja Rövardotter, naturen, att fotografera, kläder och smink, havet, att cykla, mysbrallor i soffan, Jack Daniels och en hel del annat...

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela