bitchibella.blogg.se

Välkommen till min blogg! Här kommer jag att skriva om sånt som intresserar mig: livet, foto, vänner, familj, sömnad, skriva bok, mode, hälsa, lite dagbok och annat.

Avslutar dagen med söt film o gråter..

Publicerad 2012-10-31 23:49:05 i Dagbok,

Practical Magic - med Sandra Bullock <3

Idag har smsen haglat från mor, ömsom gulliga så det förslår och ömsom tokiga.. Jag vet varken ut eller in. Jobbigt när man vill ha mors kärlek och den kommer i en konstig form.. Varför fick jag inte en bullbakande tjock lite morsa som luktade kanel hela dagarna???!!!! Nej jag fick en bitsk, bipolär sak med sjuk humor... Rolig? Ja. Trygg? Inte ett skit. Varm? Som en orm, det skiftar... Enegikrävande? Ja. Ego? Jag jag jag jag är ett ord som gärna förekommer i varje mening.. Vad är det för jävla gener vi har??
Usch, jag är så trött... 30 år. Så lång tid har det hållit på. 30 jävla år.. Om SAMMA SAKER!! Inte undra på att man är singel, utan självkänsla och rymmer undan folk. Umgänge är = läskigt...

Har levt på astmasprayen en vecka nu, så svårt att andas. Ångesteelaterat? Med all säkerhet.

God natt

X antal sms och timmar senare

Publicerad 2012-10-31 14:40:13 i Dagbok,

Så mår jag ändå bättre. Men fy vilka grejer hon skriver och så grymma otäcka äckliga.. På något otäckt manipulerande vis så skriver hon exakt om sig själv, men talar om att det är mig hon beskriver. Otäckt..

Börjar morgonen med 4 sms

Publicerad 2012-10-31 08:46:53 i Dagbok,

Från min lillebror. Kopior på de som mor skickat till honom. Vår mor skriver om saker från 1977, 1992 och så vidare. I princip från att jag föddes till mitten av nittiotalet. Så har hon hållit på i 30 år, fast åren ändrats. Jag flyttade ifrån henne när jag var 11 år gammal. Domstolsbeslut. Så JAG bestämde inte detta. Även om jag hade försökt rymma och annat för att få komma till pappa. Men, så här har det varit år efter år efter år.

Jag är trött på dig kärringjävel!!!!!!! Låt oss bara vara...

Hon är sjuk. Jag vet. Men sjuka människor ska få hjälp och vård?? Inte den här??

Snälla gode Gud, se till att vår mamma låter oss vara.

Börjar med bok nr två idag..

Publicerad 2012-10-30 10:02:00 i Bok, Dagbok,

Den mörka hemligheten - Egil Linge och Dan Josefsson. Den förra var fantastisk och jag hoppas på den här med. Har just nu kontakt med min mor som endera dagen älskar mig och andra dagen hatar mig. Alltså är allt som vanligt. Men, det gör ont ändå när hon har sina utbrott. Dock inte lika mycket som tidigare.
Jag börjar förstå varför jag haft de förhållanden jag haft, varför mina föräldrar är som de är och varför jag är som jag är som mor till mitt eget barn. Otroliga böcker! Läs dom!

ARG!!!!!!

Publicerad 2012-10-29 22:30:00 i Dagbok,

Jävla människor!!!! Utnyttja en ung människas tillit! Fan ta sig din jävel om vi möts en mörk natt, passa dig jävligt noga säger jag bara... Och det är mitt fel. Jag litade på fel människa som i sin tur tog ut det på en ung person. Ge dig på mig istället! Ditt svin! Hoppas alla får vad de förtjänar till slut.... Min tröst i det hela.

O en sak till!!

Publicerad 2012-10-28 23:42:00 i Dagbok, Sömnad,

Ett iPhone skal att brodera på... ;) Det lutar åt dödskallemotiv med nåt sött. Blommor?

Ikea med lillebror idag!!!

Publicerad 2012-10-28 21:55:00 i Dagbok, Sömnad,

Så roligt vi haft och så perfekt dag... :)

4 kuddar plus 1 extraskön kudde - tempurliknande, duntäcke för dubbelsäng, lakan örngott påslakanset, dörrkrokar, skrivbord, kökslampa, dörrmatta, handdukar, diskställ, glas, frukostskålar, gardinstänger till alla rum, ja det var väl allt ;) tror jag... Allt för 1600kr och det är jag NÖJD med.

Jag har haft ett skruttigt täcke och två knöliga kuddar under lång tid, men nu.... Hi hi hi!!! Törs till och med låta någon sova över. Fniss!

Kväll o tänker ...

Publicerad 2012-10-28 00:29:00 i Dagbok,

På min unge... Som är iväg och jobbar. I kyla, åt min far. Ingen förstår hur jobbigt det jobbet är, förrän man gjort det.. Jag är så stolt och så orolig. Vill han ska vara hemma, gärna hos mamma!!!!! En stund i alla fall. ;)
Så glad över dig min son..

Lördag!

Publicerad 2012-10-28 00:05:00 i Dagbok,

Sonen har ringt och uppdaterat mor. Tösen har ej lämnat honom, bara mig hon tagit bort. Viktigast är att dom löser detta
Myser hemma hos bror med sambo, så underbart hem! Ljust mysigt och liv o rörelse. Alldeles lagom kontrast till mitt annars så ensamma liv. Självvalt jag vet, men börjar nog längta efter lite sällskap...

Nu ska vi snart äta middag, bror har lagat dillkött!! Törs vi äta...? Hi hi.

Vilken dag..

Publicerad 2012-10-26 22:16:32 i Dagbok,

Sov 3-4 timmar innan jobb, glömde frukost, fullt ös på jobbet, hem och däckade, sms till Jenny - ingen date idag (ledsen...)frös som attan, vaknade ett par timmar senare och kollade Cockpit - se den!!!! Och fick reda på att min mor är Sverigedemokrat. Vilken tur att vår relation redan är sparsmakad så att säga..

Mitt barn är iväg och jobbar - mor orolig. Som mor alltid är.

God natt, i morgon blir det mer läsa i den bra boken ;)

Hittat en till bok jag vill ha...

Det händer saker..

Publicerad 2012-10-26 09:02:06 i Dagbok,

Sitter på spårvagnen, på väg till jobbet för morgonmöte. Okristligt tidigt i min värld.
Min tös har beslutat sig för att inte ha mig i sitt liv längre, inte heller har hon min son där. Inga detaljer nämnda, men jag förstår varför det blev som det blev. Sorgligt men lika bra kanske.
Jag har mitt barn <3 det är det enda som betyder något.. :D

Sällskap av lite för glada dagisbarn på spårvagnen och en fröken som har en väldigt obehaglig stämma... Stackars barn.

Vi ses :)

Muteknapp på en katt??

Publicerad 2012-10-25 08:20:15 i Dagbok,

Det där jävla jamandet som inte ens låter som en katt, mer som att hon håller på att kräkas samtidigt som hon jamar..
Jag är extrem. Jag vet. Men jag älskar TYSTNAD!!!! Och hon är väldigt tyst, oftast. Men nyvaken så är jag lite känslig ;)

Den här boken borde ALLA läsa..

Publicerad 2012-10-24 10:23:07 i Dagbok,

Hemligheten - från ögonkast till en varaktig relation. Kärlek och relationer, jag vet. Men, alla som har barn, läs den. För att förebygga en oviss känsloframtid hos era barn. Eller för er egen skull. Skapa bättre relationer, var som helst: på jobbet, till mamma och pappa, till vännerna, till dig själv. Vilka relationer som helst.. Rekommenderas varmt!

En sån där dag...

Publicerad 2012-10-23 13:04:01 i Dagbok,

Då jag bara inte tål folk. Andra människors röster, deras närvaro, hur de ser ut. Fjortisar.... fy fan. Tål inte ljud. Varför finns det inte stumma katter? Varför bor jag inte långt ut på landet... Ingen uppskattar tystnad längre.

Usch!

Hon sa att jag efter behandlingen kunde få humörsvängningar... Mmmhm!

Kort stubin? PMS? Reflexologi..?

Publicerad 2012-10-23 09:23:00 i Dagbok, Hälsa,

Mmm vad kan det ilskna humöret bero på.... PMS har jag ju inte längre, och det är i vilket fall "fel tid" ;) Men, igår var det dags för behandling nr 2 hos Bodil (underbar människa!) och det är smärtsamt, men inte lika mycket som förra gånge. Till bådas förvåning. Skönt! Något hon reagerade på, hals och lungområde. Jag har i perioder svårt att andas, utan någon direkt anledning. Och det känns som om någon kväver mig. Så frågan som löd var "Är det någon i din omgivning som kväver dig?" Inte bokstavligen då ;) Och jag kan inte komma på någon.. Men, det var inte viktigt vem eller när, utan bara att jobba med det. Hon är BRA
 
Vi pratade om relationer, mina erfarenheter av män kan ju gå till världshistorien, och då sa hon "Jag tror, det måste vara en väldigt speciell man. Det kan inte vara en vanlig man så att säga, han måste ju matcha dig. Du är väldigt speciell" Med skarpt intellekt, stark mentalt etc. "Jag tror du skrämmer många män med att du är så stark mentalt" Och det har jag nog tänkt på, men inte satt ord på riktigt, så det var skönt att höra. Förlåt mina expojkvänner, men nu vet jag varför jag tröttnat på er efter kort stund!! Kan ju bero på att jag tillät er att behandla mig som skit också. Förutom EN. 
 
Sen har vi boken som jag och Linda läser nu, eller hon är ju redan klar: Hemligheten - från ögonkast till varaktig relation http://www.bokus.com/bok/9789127115217/hemligheten-fran-ogonkast-till-varaktig-relation/ TOPPENBOK! Kan varmt tipsa om den och den handla inte bara om att komma på hur man ska hittar "rätt" partner i livet, utan det handlar om hur vi beter oss i ALLA relationer. Med familjen, sambon, kollegorna, oväntade möte etc. ALLA har nytta av den här och man lär sig varför man beter sig på ett visst sätt i olika situationer. 
 
Så nu ska jag läsa vidare och invänta även deras andra bok... Den mörka hemligeheten http://www.bokus.com/bok/9789127131699/den-morka-hemligheten/ för oss barn som hade en riktigt sketen barndom ;) 
 
Och så har jag gjort en sidecut, hi hi. Ena sidans hår är väck! 
 
Hej då 
 
 
 
 
 

Bråda dagar

Publicerad 2012-10-22 07:53:15 i Dagbok,

Vänner som inte mår bra, inte ett dugg roligt, så måste man se till att de mår bra eller hur? ;) Inget får en att må bättre än glada människor omkring sig. För mig är det så i alla fall. Jag har en del vänner som lever med ångest, ganska många faktiskt och det är ett hemskt tillstånd som jag önskar ingen fick uppleva.. Jag har haft det ett par gånger och vet hur vidrigt det är. En av mina gamla vänner höll till och med på att dö på grund av det.. Vi pratade i timmar och idag lever han och mår bra <3

Igår kom till sist smset jag väntat på, en Lucas är född!!!!! Mina älskade vänner har fått bebis! Jag stod på jobbet igår och varje gång det pep i mobilen så sa jag "Bebis?" och tittade, ibland var det rapportering från Fredrik och ibland annat. Men, igår kväll kom det och lyckan var total... Jag var orolig för Elin, som man är, man vill att allt ska gå bra, smärtfritt osv.
Men nu är det över! Hi hi! Så roligt!

Nu ska jag upp och ÄTA! ;)

Sitter och väntar och väntar...

Publicerad 2012-10-21 09:39:00 i Dagbok, Fashion,

Mina vänner är på förlossningen och jag är så glad för deras skull. Oroar mig för Elin, hoppas allt går bra.. Men hon har Fredrik med sig, så det går bra ;)

Så jag surfar lite... Efva Attling är ju en av mina favoriter. Vilken kvinna! Förebild, stilikon och bara så vacker.. 60 år och har ett utseende som jag avundas.

Hjälp!

Publicerad 2012-10-20 08:32:29 i Dagbok,

Jag tror jag hatar grannen. Blev galen igår. Det ÄR lyhört här, punkt. ALLT hörs. Så är det bara. Då måste man ta hänsyn.. Just nu vill jag gå in och bomba hans lägenhet, störa hans sömn, där han ligger och gosar med sin idiot till flickvän.
Vi pratade i måndags, för jag hade ringt hyresvärden och klagat. Eftersom han höll på fredag och lördag. Då tröttnade jag.. Då ringer grannen mig, är så ångerfull och ber om ursäkt. Förvarnar mig om festen igår och jag säger till klockan 22, sen får det vara bra. Det slutade med påringning en gång och en väldigt arg Camila i trappuppgången som skrämde i äg fem små äckliga blonda jävla kräk! Men, efter det, då var klockan 22.30, så höll det på en timma till. Med gapande, sittande i trapphuset och kackla, smälla i dörrar och vår grind (då skramlar det i hela huset), lät som han möblerade om, kackel på gården för där stod ett gäng och väntade... Jag räknade, hade inget annat för mig ändå, hur många ggr på 30 min grinden smällde igen. 19 ggr.
Mina grannar under, har sovrummet ovanför grinden. Men dom är så snälla och rara, så dom säger inte så mycket. Bara till mig. Men jag är fan inte snäll eller rar, inte i såna här fall.

Jag tror jag hatar honom och hans vidriga vänner. Ja jag har varit 20 år och ja jag festat som fan. Vet ni vad som till sist hände...? Jag fick inte bo kvar. Så hård var den hyresvärden, med all rätt!

Så nu sitter jag här med mitt kaffe, är trött och ska snart åka o jobba. Gräla med min kollega om hur jävligt granne jag har och sen le och jobba. Så gör man i mitt jobb ;)

Oj...

Publicerad 2012-10-19 08:53:11 i Dagbok,

Vad jag älskar mitt barn... Den starkaste kärleken någonsin, mellan förälder och barn <3
Att prata med honom, höra hans röst, förgyller min dag...

Vackra vänner

Publicerad 2012-10-18 07:27:00 i Dagbok, Vänner,

Igår var det lite magi i luften... Kolla bara ;)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Är dom fina eller?? Mina goa vänner....<3

Väckt av idiotbil!

Publicerad 2012-10-18 06:11:59 i Dagbok,

Brum brum brum brum, i en kvart. Ljuddämpare, vad är det?? Tjurig liten jag? Ja! För jag ska upp å tvätta vid 7..... Vill ju sova ju. Dessutom är jag hungrig nu, fan! Men det kanske går över om jag somnar om;)

Önskar att alla fick känna den här känslan

Publicerad 2012-10-16 09:59:59 i Dagbok,

Av att vara lycklig. I 9 månader hade min son och jag ingen kontakt. En fruktansvärd, men nyttig tid. Tips till föräldrar med framtida halvvuxna barn, tålamod. Men, var inte rädda för era barn, för konfrontation. Jag var det till viss del, samtidigt som jag ville ge honom tid. Det är inte lätt att leva med en sån mamma som mig <3

Hemkommen som en dränkt katt!

Publicerad 2012-10-15 20:52:07 i Dagbok,

Och LYCKLIG! Så lycklig! Det ena goda avlöser det andra.. Min unge, guldet i mitt liv, och jag har återfunnit kontakten. Jag är fastanställd. Och, grannen ringde mig på jobbet och ville ses - för att ordentligt be om ursäkt.

Goda saker ramlar in, en efter en <3

FASTANSTÄLLD!!!!!!!!!

Publicerad 2012-10-15 19:37:00 i Dagbok,

JAAAAAA äntligen!!!! Jag har aldrig varit det i hela mitt liv, så det var kanske dags ;)
 
Ofantligt lycklig i dubbel bemärkelse nu..
 

Och man ska inte dricka...

Publicerad 2012-10-15 02:42:05 i Dagbok,

Energidryck på kvällen!!!!!! Piggelin.... Suck. Men det gör inget, jag är lika glad ändå :)

Tänker på mina söta.. Hoppas dom hittar tillbaka till varandra. Avskyr när det trasslar i kärleksrelationer, jag vill att alla ska ha det bra <3

Pappas födelsedag

Publicerad 2012-10-12 10:57:00 i Dagbok,

Och han är som alltid på jobb någonstans i Sverige, så jag ringer <3 Jag älskar honom så mycket att det ibland gör ont. Ingen är som honom och ingen kan göra mig så förbannad som honom heller, även om det lugnat sig med åren. Dålig bildkvalité, men det gör inget, han gillar inte att jag skriver om honom på nätet. Men idag trotsar jag, för jag vill hylla honom och eftersom jag inte kan vara där han är och ge honom en kram, så får han skylla sig själv ;) 
 
Så, grattis lilla underbara pappa, familjens nallebjörn och Stålman... <3 
 

Katten trivs inte ordentligt...

Publicerad 2012-10-09 09:36:00 i Dagbok,

Vad gör man? Hon jamar som en tok om jag inte leker med henne efter att hon ätit upp maten på morgonen (två nanosekunder senare) och hon sätter sig och stirrar i ett annat rum. Ganska stora tecken på att man inte är nöjd, inte sant.. Jag hade tanken på att skaffa en katt till, men då måste jag kunna vara hemma lite, för att kunna vänja dom vid varandra. Och det har jag inte. Vad göra?? Tålamod tills jag har tid för en katt till? Tänker på henne med, som sitter och tittar ut, ensam om dagarna även om jag är hemma mycket. Suck..
 

Så inte upplagd för att går upp..

Publicerad 2012-10-07 08:28:41 i Dagbok,

Vilken jävla natt?! Kunde bara inte somna!! Vred och vänstra, sprattlade och svor till fyra någonstans. Förkyld och mår pest, behövde verkligen sömnen, men nej. Somnar till, vaknar för då har katten hittat nåt att leka. Kl är halv sex. Och alarmet står på åtta..
Jag är så måttligt road. Idag ska man nog ta det lugnt med mig, annars blir det en yxa rakt i pallet. Jävligt grinig när jag inte fått sova..

Min lilla tös

Publicerad 2012-10-06 23:21:29 i Dagbok,

Ringde precis. Fnittrig och knas, med sina två vänner ❤ Jag är alltid nervös när de ska ut på fest... Vill helst att dom ska vara bokmalar och sitta hemma med mig. Tills dom är 40. För inte tala om min egen unge, han jobbar mycket så han är kanske inte lika festsugen. Hoppas jag...
Sova snart då. Hostar tungt, sitter något tjockt i mina luftvägar... Mår skrutt. God natt

Sitter på jobbet igen, och funderar, såklart..

Publicerad 2012-10-06 17:23:49 i Dagbok,

Har skrivit mycket nu, sen en vecka tillbaka, inspirationen flödar, men det har också tårarna gjort. Jisses så känslosamt vissa saker är att tänka tillbaka på.. Ens barndom är så VIKTIG, att få känna sig trygg, att få ha föräldrar där som skyddar och tror på en. Men när man inte får det tillgodosett, utan kanske tvärtom, man blir utsatt tidigt för olika saker och att ha frånvarande föräldrar, det skapar en otrygghet som följer med länge. I alla fall så har det varit så för mig. Och när man skaffar egna barn, SVÄR man att inte göra om samma misstag...
Man gör tvärtom. Inte alla, en del tar efter precis samma skitmönster och med detta förstör sina barns framtid. Vissa av oss kör 50/50, man gör så gott man kan och vissa saker gör vi samma, fast vi inte vill och för att vi har det i ryggmärgen. Vi gör så gott vi kan. Men, vi är medvetna, förhoppningsvis och försöker att förändra och göra gott. Självransakan är väldigt bra. Att se utifrån, hur man faktiskt är och inte bara naivt tror att man gör rätt och att det är andras fel när något händer.
 
Jag är 41 år och börjar känna mig trygg. Så det kan ta lite tid om man säger så.

Sitter här och vaknar...

Publicerad 2012-10-06 09:01:00 i Dagbok, Skriva,

Kan ju te sig märkligt att sitta vid datorn och vakna, men det är ju mitt vattenhål. Snart måste jag lägga på ansiktet och på med lite kläder, dags för jobb. Solen skiner något så fantastiskt så det hade varit roligt att ta en fotodag istället för jobb.. Jag har inte hunnit med att fota så mycket, men jag har inte heller varit så intresserad av det. Tappat stinget lite. Det är mest skriva som tar upp min tid nu och vad roligt det är! Och sorgligt. Det dyker upp minnen som jag trodde var väck, en del smärtsamma och en del glada. Jag har min chef att tacka för inspirationen. Jag har länge velat skriva, men inte kommit till skott, lite antekningar här och var bara.
 
Men efter det så satte jag mig en dag och skrev. I fyra timmar. Det bara flödade. Vilket liv jag levt, börjar jag inse nu.. Wohoo! Spännande.. Nu ska jag piffa till mig och åka o jobba! 
 
 

Vill resa!

Publicerad 2012-10-03 13:45:31 i Dagbok,

Skottland står högst upp på listan, det blir nästa år med min Mads. Vi firar 40 år av vänskap, är inte det fantastiskt? Med tanke på att jag är då 42 :D
Jag vill också till Gotland och även Öland. I have a thing for islands...

Drömde just...

Publicerad 2012-10-02 07:37:50 i Dagbok,

Att min tonårskärlek dog. Min reaktion i drömmen var chock, panik och tårar. Vi hade en on and off relation i 24 år.. Från att jag var 15 år.
Obehaglig känsla och vaknade med ett ryck..

Om

Min profilbild

Mila

Bitchibella kommer av att jag tycker det är bra att ha en viss dos av bitchighet i sig. Utan att för den delen bli elak och dryg. Men i dagens samhälle och som kvinna, är det för mig att då stå upp för sig själv och "ta ingen skit" somm Grynet sa ;) Jag gillar: sömnad, människor, att läsa böcker, musik, min söta katt, min galna familj, Ronja Rövardotter, naturen, att fotografera, kläder och smink, havet, att cykla, mysbrallor i soffan, Jack Daniels och en hel del annat...

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela