bitchibella.blogg.se

Välkommen till min blogg! Här kommer jag att skriva om sånt som intresserar mig: livet, foto, vänner, familj, sömnad, skriva bok, mode, hälsa, lite dagbok och annat.

Usch....

Publicerad 2012-09-30 09:38:45 i Dagbok,

Visserligen sa hon att man kunde bli förkyld som följd, men det är inte roligt.. Feber, men inte så mycket att jag är däckad, snuvig men snyter mig som en tok, men i natt kom rethosta! Och det avskyr jag. Sover fem minuter, vaknar, kliar och killar. Killar och stix som Lotta på Bråkmakaregatan sa. Känner mig som henne idag. Arg och irriterad. Jag ska jobba i morgon. Punkt. Men, jag kör vidare med reningen och allt vad det innebär. Fräser, på många sätt 😈

Vaknar

Publicerad 2012-09-29 07:18:35 i Dagbok,

Med igentäppta näsborrar, öppen mun, törstig, kokhet. En läckerbit. Men inte ont i halsen :) Alltid något. Igår kväll attackerade febern, så där så man inte vet vart man ska ta vägen, andas tungt och är väldigt glad över en ledig helg.. Jag ska sova lite till och hoppas på att vila kurerar ännu mer :)

Bara katten och jag, tystnad, vinden gör att det knakar lite i fönstren......

Morgon...

Publicerad 2012-09-28 09:04:44 i Dagbok,

Med halsont!! Är det ett spår i min utrensning tro? Säkerligen. Hon, Bodil, sa åt mig att det kan bli så men det är bara att acceptera :) saker och ting är på väg ut ur kroppen! Gör mig i ordning för jobbet, morgonmöte idag. Kyligt ute och blåst - just the way I like it :)

Sen blir det FREDAGSMYS för hela slanten. Dricka Karins förkylningste (färsk vitlök, ingefära och pepparrot) för att hjälpa till. Kanske en ekologisk påse chips med... Hi hi

Sitter på mitt härliga jobb och funderar..

Publicerad 2012-09-27 17:43:00 i Dagbok,

på ALLT!
 
  • sy bebiskläder - för det kommer snart en unge och det är ju sååå roligt. Letar mönster på webben eftersom jag inte har några kvar = korkat.
  • skriva en bok? Ja men det kan jag ju, en sån där som man kan skratta mycket till och kanske fälla en lite tår av sympati eller något.. ;)
  • ska jag ha lösnaglar eller inte? Svår fråga. Skrivet med humor. *plats för skratt*
  • varför ringer inte karln tillbaka angående kattungen?? Jag vill ha svar NU!
  • hur mår egentligen min bror? Han svarar ju inte när jag ringer så det är ju svårt att veta. Din fis.
  • Saknar min unge... varje dag, varje minut.. 
  • får jag fortsätta på jobbet? Ja det verkar ju faktiskt vara så. Jag hoppas... :)
  • och sist men inte minst, varför tänker inte alla människor som jag?? Jag är ju så klok och smart.
 
 
Mina små tankar här på jobbet då. Utan inbördes ordning!!!!
 
Hej då ;)

VÄNNER!!!!!

Publicerad 2012-09-27 13:50:57 i Dagbok, Vänner,

Är det sjukt underbart så härliga vänner jag har?? ELIN din lilla toppsnäcka, är du bra fin eller?? Du är bara så klok och smart, I totally LÖV dig...
Skulle bara säga det. Nu ska jag dra till jobbet. Raggardusch först ;) Ha ha ha ha

God morgon!!!!!!!

Publicerad 2012-09-27 09:29:56 i Allmänt,

Vaken. Pigg? Nä men vaken och glad, på bra humör! Så inspirerad idag, trots huvudvärk ;) Vaknade med Bandit Rock idag, vem var i etern då?? Jo Bruce Dickinson... Jag var i himlen. Jag älskar Iron Maiden, underbar musik och så skönt band! Sen jag var 13 tror jag dom hängt med i mitt liv, vilket betyder 28 år :O Och grädde på moset, de läste upp mitt twitterinlägg i radion. Jag blev som en fjortis. Pinsamt, ha ha ha näääää! Men det stör mig att jag förmodligen inte kan gå 13 juli 2013 när dom befinner sig i Stockholm... Men England är ju nära, vem vet, kanske kan jag se dom på deras hemmaplan <3 det vore LYCKA.
Så nu ska jag göra mig i ordning (ta på mig mysbrallor) och snart ge mig av till Elin! Min gravida underbara vän!!

En liten bild på han då också ;)

En till..,

Publicerad 2012-09-26 22:30:45 i Allmänt,

Hon sa att jag hade sån glöd inom, att jag strålade. Att jag var så stark. Det gjorde mig så glad.
Dessutom var hon väldigt nöjd med mig, det betyder så mycket!

Fin dag, riktig fin dag...

Publicerad 2012-09-26 22:21:05 i Allmänt,

Jag har pratat med min chef idag, hon är så klok och smart. Och väldigt rolig ;) Hon ser mer än man tror och känner mer än man tror. En guldsjäl.. Hon sa att jag borde skriva en bok, något jag tänkt på i många år, men inte vågat eller kommit till skott. Hon är så inspirerande och jag har tur som har henne som chef.
Så nu ligger jag här, i min soffa, myser efter cykelturen i regnet. Ont i min lilla kropp och mår sådär.. Snart sömn.

Kram

Är jag galen?

Publicerad 2012-09-26 10:26:48 i Allmänt,

Jag smsar med min mamma... Vi har första "snälla" kontakt på.....ja vad kan det vara? Kanske första någonsin? Eller i alla fall sen jag var barn. Jag har saknat henne... Länge.

La mig liiiite sent

Publicerad 2012-09-25 23:31:45 i Hälsa,

Men vad spelar det för roll, jag börjar ju aldrig tidigt. Istället för tryptizol 30 mg så ska jag nu ta fyra magnesiumtabletter till natten :O Intressant! Men nu är tröttheten här och jag börjar fumla med bokstäverna (den stavar ju själv ändå). Så god natt och jag drömmer lite om julen... Längtar efter mitt barn, min vuxna unge.. Känns hårt, allt som oftast.

Första natten utan medicin...

Publicerad 2012-09-25 09:22:52 i Hälsa,

Vad händer??? Jo jag sover ta mig fan lika bra, eller BÄTTRE! Så sjukt att stoppa i sig kemikalier och tro på det. Men idag blir det shopping hos Vårt Alternativ! Magnesium, grönt pulver och Gurkmeja ;)

Oj....

Publicerad 2012-09-24 18:09:00 i Hälsa,

Ja oj, vilken grej! Vilken smärta! Som också indikerar hur mycket skit jag har i kroppen... En hel del. Emotionellt och fysiskt intagna gifter och skit. Inte undra på att jag har sån smärta.
Allt faller liksom på plats...

Jag kan starkt rekommendera BodilVårt Alternativ här i Norrköping. Kunnig, trevlig och förbannat bra. OM man är som jag eller henne, inställd på att allt kan läkas, att fri och frisk är något man vill vara, att ha tålamod.. För det kan ta lite tid ;) Såklart! Kroppen måste hinna med och rena sig, inte kollapsa under tiden.

Efter detta gick jag i syndens tecken in på Våffelmakeriet och drack ingefärste och åt en mastodontvåffla med sylt, glass och grädde ;)

Reflexologi?

Publicerad 2012-09-24 12:32:40 i Allmänt,

Idag ska jag på det.. Undra vad det kan ge? Kvinnan som jobbar med det är supertrevlig och klok, så det kan ju inte bli annat än bra? ;) Det känns bra i vilket fall. Min resa mot ett hälsosamt och värkfritt liv! Jag har börjat med Thera Tears också, med Omega 3, då jag har torra ögon. Dag 2. Så då är det ca 88 dagar kvar innan fullt resultat. Spännande!

Om

Min profilbild

Mila

Bitchibella kommer av att jag tycker det är bra att ha en viss dos av bitchighet i sig. Utan att för den delen bli elak och dryg. Men i dagens samhälle och som kvinna, är det för mig att då stå upp för sig själv och "ta ingen skit" somm Grynet sa ;) Jag gillar: sömnad, människor, att läsa böcker, musik, min söta katt, min galna familj, Ronja Rövardotter, naturen, att fotografera, kläder och smink, havet, att cykla, mysbrallor i soffan, Jack Daniels och en hel del annat...

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela