bitchibella.blogg.se

Välkommen till min blogg! Här kommer jag att skriva om sånt som intresserar mig: livet, foto, vänner, familj, sömnad, skriva bok, mode, hälsa, lite dagbok och annat.

Vad jag INTE gillar att barnet...

Publicerad 2012-11-01 10:06:12 i Dagbok,

åker iväg och jobbar åt morfar.. Han har sitt vanliga jobb i veckorna och sen iväg på helger åt morfar. Nej det är inte okej. Man klarar det en gång men sen kommer tröttheten... Och mitt barn har diabetes. Mamma gillar inte detta! Fick nyss samtal från ungen, han lät så trött.. Jobbat till 24 i natt, somnat ett par timmar senare (hem och varva ner först, jag vet, jag har själv jobbat där) och sen upp kl 6. Inte okej.
Nu fick jag veta att han måste sjukskriva sig idag på vanliga jobbet för att kunna åka på andra jobbet. Inte bra. Då ringer jag morfar och givetvis gör mig osams med honom... Suck. Ställer till problem för honom? Ja men för mitt barn kan det betyda att han blir av med jobbet. Nu sa sonen att jag inte skulle lagt mig i, helt rätt, men svårt. Jag vet hur pådrivande min far kan vara.. Men jag glömde hur bestämd min unge kan vara. ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Mila

Bitchibella kommer av att jag tycker det är bra att ha en viss dos av bitchighet i sig. Utan att för den delen bli elak och dryg. Men i dagens samhälle och som kvinna, är det för mig att då stå upp för sig själv och "ta ingen skit" somm Grynet sa ;) Jag gillar: sömnad, människor, att läsa böcker, musik, min söta katt, min galna familj, Ronja Rövardotter, naturen, att fotografera, kläder och smink, havet, att cykla, mysbrallor i soffan, Jack Daniels och en hel del annat...

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela