bitchibella.blogg.se

Välkommen till min blogg! Här kommer jag att skriva om sånt som intresserar mig: livet, foto, vänner, familj, sömnad, skriva bok, mode, hälsa, lite dagbok och annat.

Förresten!

Publicerad 2012-11-23 08:02:34 i Dagbok,

Hade ju mejlat till två olika gym för en vecka eller två sen. Ett har svarat och vi har ändrat tid för ett möte en gång, jag är ju sjuk, medan det andra inte ens har svarat. Gissa vilket man väljer då ;) Så, Tjejernas Athena i Norrköping är vinnare kan man säga. Bra service, personligt bemötande och snabba. Känns bra för en person som inte är vidare förtjust i att svettas tillsammans med andra människor... Men, nu ska det bli av!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Mila

Bitchibella kommer av att jag tycker det är bra att ha en viss dos av bitchighet i sig. Utan att för den delen bli elak och dryg. Men i dagens samhälle och som kvinna, är det för mig att då stå upp för sig själv och "ta ingen skit" somm Grynet sa ;) Jag gillar: sömnad, människor, att läsa böcker, musik, min söta katt, min galna familj, Ronja Rövardotter, naturen, att fotografera, kläder och smink, havet, att cykla, mysbrallor i soffan, Jack Daniels och en hel del annat...

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela