bitchibella.blogg.se

Välkommen till min blogg! Här kommer jag att skriva om sånt som intresserar mig: livet, foto, vänner, familj, sömnad, skriva bok, mode, hälsa, lite dagbok och annat.

Vaknar mitt i natten??

Publicerad 2012-12-17 03:09:28 i Dagbok,

Efter att jag lagt mig tidigt. Av en täppt näsa. Snyter o nyser som en tok. Känns märkligt. Smaken i min hals är inte charmerande. Men jag har ett läkarbesök i morgon kl tio och en behandling hos Bodil på eftermiddagen sedan, Reflexologi.
Jag har syndat, inte ätit fullt så bra som jag skulle. Druckit för mycket kaffe. Men, är rökfri sen en och en halv månad <3 Det känns som högsta vinsten!

Måste försöka somna om nu... Magen börjar kurra. Den tror det är dags att stiga upp.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Mila

Bitchibella kommer av att jag tycker det är bra att ha en viss dos av bitchighet i sig. Utan att för den delen bli elak och dryg. Men i dagens samhälle och som kvinna, är det för mig att då stå upp för sig själv och "ta ingen skit" somm Grynet sa ;) Jag gillar: sömnad, människor, att läsa böcker, musik, min söta katt, min galna familj, Ronja Rövardotter, naturen, att fotografera, kläder och smink, havet, att cykla, mysbrallor i soffan, Jack Daniels och en hel del annat...

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela