bitchibella.blogg.se

Välkommen till min blogg! Här kommer jag att skriva om sånt som intresserar mig: livet, foto, vänner, familj, sömnad, skriva bok, mode, hälsa, lite dagbok och annat.

Exakt VAD har jag lärt mig idag?

Publicerad 2012-12-18 20:12:49 i Dagbok,

Jo att: gå upp fem är dumt när tåget går kvart över sju, Lancomes Foundation á 450kr gjorde inget underverk med fejset - jag ser äldre ut, jag TRIVS med utmaningar på jobbet (nu var det iof huvudkontoret och utbildning) och har idéer som lyssnades på - trevligt, det är roligt att åka tåg fortfarande (stort intresse som barn) trots försening, jag VILL mycket och att jag är faktiskt rätt orädd o tuff - men inte i TUNNELBANAN...den är skräck, och det tillhör att köpa tidningen Situation Stockholm av en person med ömhetstörst i blicken - som en hundvalp - trots att man håller på att tappa bort sina vänner och halka brutalt - det var värt allt önskar bara jag hade gett honom mer pengar!

Annars har allt gått bra. God natt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Mila

Bitchibella kommer av att jag tycker det är bra att ha en viss dos av bitchighet i sig. Utan att för den delen bli elak och dryg. Men i dagens samhälle och som kvinna, är det för mig att då stå upp för sig själv och "ta ingen skit" somm Grynet sa ;) Jag gillar: sömnad, människor, att läsa böcker, musik, min söta katt, min galna familj, Ronja Rövardotter, naturen, att fotografera, kläder och smink, havet, att cykla, mysbrallor i soffan, Jack Daniels och en hel del annat...

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela