bitchibella.blogg.se

Välkommen till min blogg! Här kommer jag att skriva om sånt som intresserar mig: livet, foto, vänner, familj, sömnad, skriva bok, mode, hälsa, lite dagbok och annat.

Börjar morgonen med 4 sms

Publicerad 2012-10-31 08:46:53 i Dagbok,

Från min lillebror. Kopior på de som mor skickat till honom. Vår mor skriver om saker från 1977, 1992 och så vidare. I princip från att jag föddes till mitten av nittiotalet. Så har hon hållit på i 30 år, fast åren ändrats. Jag flyttade ifrån henne när jag var 11 år gammal. Domstolsbeslut. Så JAG bestämde inte detta. Även om jag hade försökt rymma och annat för att få komma till pappa. Men, så här har det varit år efter år efter år.

Jag är trött på dig kärringjävel!!!!!!! Låt oss bara vara...

Hon är sjuk. Jag vet. Men sjuka människor ska få hjälp och vård?? Inte den här??

Snälla gode Gud, se till att vår mamma låter oss vara.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Mila

Bitchibella kommer av att jag tycker det är bra att ha en viss dos av bitchighet i sig. Utan att för den delen bli elak och dryg. Men i dagens samhälle och som kvinna, är det för mig att då stå upp för sig själv och "ta ingen skit" somm Grynet sa ;) Jag gillar: sömnad, människor, att läsa böcker, musik, min söta katt, min galna familj, Ronja Rövardotter, naturen, att fotografera, kläder och smink, havet, att cykla, mysbrallor i soffan, Jack Daniels och en hel del annat...

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela