bitchibella.blogg.se

Välkommen till min blogg! Här kommer jag att skriva om sånt som intresserar mig: livet, foto, vänner, familj, sömnad, skriva bok, mode, hälsa, lite dagbok och annat.

La mig liiiite sent

Publicerad 2012-09-25 23:31:45 i Hälsa,

Men vad spelar det för roll, jag börjar ju aldrig tidigt. Istället för tryptizol 30 mg så ska jag nu ta fyra magnesiumtabletter till natten :O Intressant! Men nu är tröttheten här och jag börjar fumla med bokstäverna (den stavar ju själv ändå). Så god natt och jag drömmer lite om julen... Längtar efter mitt barn, min vuxna unge.. Känns hårt, allt som oftast.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Mila

Bitchibella kommer av att jag tycker det är bra att ha en viss dos av bitchighet i sig. Utan att för den delen bli elak och dryg. Men i dagens samhälle och som kvinna, är det för mig att då stå upp för sig själv och "ta ingen skit" somm Grynet sa ;) Jag gillar: sömnad, människor, att läsa böcker, musik, min söta katt, min galna familj, Ronja Rövardotter, naturen, att fotografera, kläder och smink, havet, att cykla, mysbrallor i soffan, Jack Daniels och en hel del annat...

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela